proffs på datorservice

Stockholms bästa & snabba Datorservice

Även på helger

2 000 nöjda kunder kan inte ha fel

Claes-Göran Wallhager
Rekommenderas varmt
Läs mer
Snabbt svar och mycket trevligt bemötande redan vid telefonkontakten. Snabb inplanering av hjälp med datorer och nätverk. Mycket trevlig och kunnig dator- och närverksexpert som snart...
Nicolin
Väldigt professionel
Läs mer
Väldigt professionel, kom till och med på lördag
Birgitta Nordquist
Fick strul med datan
Läs mer
Trots att de var överhopad med kunder så kom de samma dag och fixade allt och lite till snabbt och proffsigt, gav även bra informationer. Märktes att de har många års erfarenhet och hög utbildning...
Björn Petrini
Kompetent service!
Läs mer
Smidig handläggning och hög kompetens
Thomas A
Bra och trevlig service!
Läs mer
Fick bra och engagerad hjälp.
Föregående
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 157 omdömenTrustpilot

Bäst och snabb datorservice i Stockholm

Vi arbetar även helger och hjälper dig med datorreparation eller datorservice. Vi kommer ut till dig och hjälper dig på plats.

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Bäst & snabb datorservice i Stockholm

Bor du Stockholm och har problem med datorn? Har du svårt att nå ditt WiFi-nätverk i hela hemmet? Eller krånglar din skrivare eller andra tillbehör? Inga problem – våra kunniga datortekniker står redo att besöka dig direkt i hemmet för att lösa dina datorproblem.

Vår bästa och snabba datorservice i Stockholm finns tillgänglig sju dagar i veckan, och erbjuder 50% RUT-avdrag samt förmånliga priser från 390 kr vid hembesök.

Det bästa av allt? Hos oss är teknikerna inga studenter eller nybörjare – de är certifierade proffs med över 20 års erfarenhet i branschen.

Det ger dig sinnesfriden att problemet blir löst ordentligt, men högsta nivå på service och kompetens.

Vi skiljer oss från mängden och är stolta över att ha hjälpt över 2 000 kunder med datorreparationer via hembesök i Stockholm med omnejd. Här är några goda anledningar till att du bör ringa oss först.

• De enda i Stockholm som gör hembesök och har 20 års erfarenhet
• Inga studenter, endast professionella och certifierade tekniker
• Samma låga pris på kvällar och helger
• Betala enkelt på plats med betalkort eller Swish
• Den enda reparationsfirman som löser problem med datorhårdvaran på plats
• Kunnig rådgivning och trevligt bemötande från erfarna servicetekniker
• Det enda i Stockholm som byter kylpasta hos kunden

Vi tar inte ut några resekostnader för datorservice via hembesöket i hela Stockholm kommun – du betalar endast för utfört arbete. Vi lämnar dessutom full garanti på alla uppdrag.

Varför anlita oss?

Vilken typ av dator-reparationer erbjuder vi via hembesök i Stockholm?

Vi tar inte ut några resekostnader för datorservice via hembesöket i hela Stockholm kommun – du betalar endast för utfört arbete. Vi lämnar dessutom full garanti på alla uppdrag.

Vilken typ av datorreparationer erbjuder vi via hembesök i Stockholm?
Vår breda kompetens inom datorservice gör att vi kan lösa i princip alla datorproblem i Stockholm, oavsett om det är problem med hårdvara, mjukvara eller nätverk. Här är några exempel på saker vi fixar åt dig på plats:

Uppgraderingar / installationer av operativsystem, mailklienter, med mera Sökning och borttagning av virus eller skadlig programvara Installation och optimering av WiFi – säkert trådlöst nätverk i hela hemmet Reparationer av hårdvara på plats, slipp besöka datorbutiken och lämna ifrån dig datorn Ensamma i Stockholm att uppgradera till SSD-hårddisk på plats för en snabbare dator Byter gammal och torr kylpasta Rengöring och smörjning av bullrig fläkt Och mycket mer!
Boka tid idag

Vi är ett företag i Stockholm som inriktar oss på allt inom datorservice och reparationer åt mindre småföretag samt privatpersoner.

Kontakta oss

Mån – Sön
09.00 – 20.00

SNABBT

PROFFSIGT

BÄST PRIS

Varför du ska välja ProffsIT
Inga resekostnader

Inga resekostnader i Hässelby, Hässelby Strand, Vällingby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Kista, Spånga, Järfälla

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet väl att vi kan komma samma dag när du behöver snabb service? *Det gäller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Nätverk

ProffsIT erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

Våra senaste tips
Laga dator
Ska jag laga min trasiga dator?

Flera kunder som ringer oss undrar om det är värt att laga en ”förstörd” dator. De kanske säger att den bara kostade flera tusen och i sin frustration över olyckan är det lätt att tänka att det vore lättare att köpa en ny…

Läs mer »