...

Ring oss

Lång erfarenhet och hög kompetens

Datorreparation i Södertälje i ditt hem

Varför Datorreparation i Södertälje med ProffsIT?

Datorhjälp i Stockholm

2 000 kunder kan inte ha fel

Kristofer
Snabba
Läs mer
Snabba, koll på sina grejjer
Bålstabo
Väldigt nöjd!
Läs mer
Arbetsdatorn pajade. Fick hjälp av ProffsIT som kom hem och reparerade, fjärrstyrde, uppdaterade och utförde allt på ett mycket professionellt sätt. De kan fixa vilket problem som helst. Mycket tacksam. Rekommenderas varmt!
Fredrik
Strålande bra!
Läs mer
Fick jättebra hjälp efter det att Windows 10 kraschat. Inget av reparationsalternativen i operativsystemet fungerade. Fick hjälp att installera om Windows 10, sätta in en ny hårddisk och samtidigt bevara samtliga filer på datorn. Strålande!
Åsa E Berling
Bra service och kunnande
Läs mer
Bra service och kunnande
Leif Kaul
Stort tack till företaget värt namnet ProffsIT
Läs mer
Stort tack till företaget värt namnet ProffsIT. Mycket kort väntetid innan de tog sin an mitt problem som de löste snabbt och proffsigt. De gav sig inte förrän allt var till min belåtenhet och följde även..
Föregående
Nästa
Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 174 omdömenTrustpilot

Bor du inte långt ifrån Södertälje?

Vi kommer även till Alby, Dåderö, Sörby, Gnesta, Ytterjärna, Trosa, Kallfors, Mörkö, Mölnbo, Nykvarn, Vagnhärad, Hölö m.m

Datorhjälp hos dig i ditt hem

Datorservice i hemmet Stockholm

Professionell datorhjälp i Södertälje

Vi har goda nyheter till dig som bor i Södertälje eller i Nykvarn med omnejd och som söker datorreparation i Södertälje med 100% nöjd kundgaranti. Som en av områdets mest erfarna datorfirmor (över 20 års erfarenhet i branschen) erbjuder vi reparationer vid hembesök från endast 490 kr.

Hos oss hittar du inga ungdomar, praktikanter eller ”datorintresserade studenter” som förväntas sköta om din värdefulla dator – våra tekniker är erfarna, certifierade och har en djupgående ämneskunskap inom datorteknik.

Du kan med andra ord känna dig 100% trygg med att din datorhjälp i Södertälje blir genomförd ordentligt. Tveka inte, hör av dig till oss idag så föreslår vi en prisvärd och smidig lösning utan förpliktelser.

Reparationer vid hembesök från tekniker med 20 års erfarenhet

Alla märken, alla typer av problem. Vår datorreparation i Södertälje innefattar alla märken, från Mac till olika typer av Windows-datorer.

Oavsett om du har problem med skrivaren, skärmen, operativsystemet eller något annat så löser våra certifierade tekniker problemet snabbt och smidigt. Vår breda erfarenhet gör att det alltid finns lösningar på problemen, och du slipper dessutom vänta en evighet på att få datorn fixad, vi löser det på plats.

Våra kunder som bokar datorreparationer i Södertälje och i Nykvarn vet att de får den bästa servicen, och vi behandlar vartenda uppdrag som vår enda och viktigaste kund.

Nöjd kundgaranti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Södertälje. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Apple Mac service

Smidig och problemfri betalning

Vår personal är kvalificerade att utföra hårdvarureparationer direkt under hembesöket. Vill du öka hastigheten på datorn ordentligt? Som enda datorfirma i Södertälje uppgraderar vi till SSD på plats.

Vi genomför en grundlig diagnos och löser problemen ordentligt, oavsett om du har en PC eller Mac som krånglar. Vi står även till tjänst med att installera operativsystem, drivrutiner och optimering av WiFi-nätverk, något som alltid ska utföras av kompetent personal, då ett uppdaterat operativsystem och optimerat nätverk håller dina filer och personuppgifter säkra.

Ta inte risken att anlita nybörjare, anlita i stället ett datorproffs direkt i Södertälje. Erfarenheten du behöver, till ett pris du har råd med!

Våra tips
Vad är mobil hotspot
Vad är internetdelning?

Krånglar det vanliga bredbandet? Kopplas det upp och ner hela tiden? Upplever du också en instabil anslutning som stör när du är mitt uppe i någonting viktigt?

Läs mer »
Måste man ha antivirusprogram?
Måste man ha antivirusprogram?

Det finns många antivirus program på marknaden, en del gratis och en del som kostar pengar. Vi som en datatekniker rekommenderar att man ska investera lite pengar och köpa antivirus program som uppfyller…

Läs mer »
Google Betyg
4.9
js_loader