...

Ring oss

Datorservice Vällingby-Hässelby

Lång erfarenhet och hög kompetens

Ingvar Lund
Förtroendeingivande
Läs mer
- Förtroendeingivande
- Kunnig
Gunilla
Den absolut bästa dator support man kan…
Läs mer
Den absolut bästa dator support man kan få i alla kategorier! Trevligt bemötande i kundmottagningen, lätt att snabbt få en tid för ett hembesök, teknikern var..
Ann-Christin
Trevligt bemötande Mycket hjälpsam
Läs mer
Trevligt bemötande Mycket hjälpsam. Gjorde lite över det vanliga.
Yoav Tommy
Bokade han för att få hjälp med alexa
Läs mer
Bokade han för att få hjälp med alexa, han löste det och lite mer. I min frus dator fungerade inte epost och han hjälpte henne också
Lisbeth Eriksson
Vi fick ett positivt bemötande och PCn…
Läs mer
Vi fick ett positivt bemötande och PCn verkar fungera bra. Snabb service. Ringde dagen före och fick hembesök dagen efter.
Föregående
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 173 omdömenTrustpilot

Varför Datorreparation i Vällingby-Hässelby med ProffsIT?

Bor du i Vällingby-Hässelby, Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Grimsta, Kälvesta, Nälsta, Råcksta eller Vinsta och behöver datorhjälp?

Inga reskostnader

Tack vare att vi har 20 års erfarenhet-
Löser vi det som andra inte klarar av !

Vi kommer till dig så fort det går för att lösa dina datorproblem hemma hos dig.

Datorhjälp i Stockholm
Datorservice i hemmet Stockholm

Du behöver inte åka in med din dator

Vi arbetar med Hembesök

Folk behöver sina datorer i vardagen och arbetet varför de flesta vill lösa sina datorproblem kvickt.

Just av denna anledning återkommer kunder till ProffsIT då reparationerna alltid är klara i tid och kunderna känner sig trygga med att kunna återgå till sitt datoranvändande snabbt och enkelt.

Kunder hinner oftast inte heller åka iväg till en butik för att lämna in sina datorer, varför ProffsIT en utmärkt alternativ då teknikern kommer hem till kunderna för att lösa problemen direkt på plats.

Mycket erfarna datatekniker

ProffsIT Datorservice sticker ut från andra företag då vi använder väldigt erfarna certifierade tekniker som kan lösa alla tänkbara problem. Dessutom får kunderna alltid 14-dagars garanti. ProffsIT ger därmed trygg service med kvalitet till ett bra pris.

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Apple Mac service

Löser hårdvaruproblem i hemmet

Vidare är ProffsIT Datorservice det enda företaget i Stockholm som löser hårdvaruproblem i hemmet. Det innebär ProffsIT kan fixa problem som andra företag inte kan lösa. Teknikern tar med sig de reservdelar som behövs för att genomföra reparationen och datorn blir så gott som ny.

Kolla våra tips för Dator- och Nätverkslösningar!
Vad är mobil hotspot
Vad är internetdelning?

Krånglar det vanliga bredbandet? Kopplas det upp och ner hela tiden? Upplever du också en instabil anslutning som stör när du är mitt uppe i någonting viktigt?

Läs mer »
Måste man ha antivirusprogram?
Måste man ha antivirusprogram?

Det finns många antivirus program på marknaden, en del gratis och en del som kostar pengar. Vi som en datatekniker rekommenderar att man ska investera lite pengar och köpa antivirus program som uppfyller…

Läs mer »
Google Betyg
4.9
js_loader