Ring oss

Mac Reparation & Service

Vi lagar din Mac i ditt hem

Vi lagar din Mac

Ibland händer olyckor eller så slutar saker bara att fungera. Vi hjälper dig med reparation av din iMac eller Macbook. Vi erbjuder Mac Service i Stockholms län via hembesök så att du kan nyttja 50% RUT-avdrag.

Är din dator långsam? Uppgradera till en SSD hårddisk. Det kommer göra din iMac, Macbook eller Mac mini betydligt snabbare.

Mac service Stockholm
2 000 nöjda kunder kan inte ha fel
Vera Englund
gjorde min dator mycket snabbare
Läs mer
gjorde min dator mycket snabbare, kom även dagen efter för att förklara något för mig utan extra betalning.
Topias Toumi
Tack för god service
Läs mer
Otroligt fantastiskt att det finns Mac service i Stockholm i hemmet. Soft personal som kunde sitt jobb. Vi återkommer definitivt. 🙂
Irma
Min dator slutade fungerade efter...
Läs mer
Min dator slutade fungerade efter uppdatering och de löst det.
Robert Westin
Trevlig och kunnig personal
Läs mer
Patrik Sandberg
Jättebra service och väldigt trevlig...
Läs mer
Jättebra service och väldigt trevlig personal.
Föregående
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 175 omdömenTrustpilot

Apple Mac service

Mac Reparation & Service i Stockholms län

Har du problem med din iMac, Mac mini, MacBook Pro eller MacBook Air? Vi genomför reparationer, optimering, uppdateringar och uppgraderingar av Mac-datorer.

Som den enda reparationsfirman som utför Mac service i Stockholm på plats kan vi enkelt göra reparationsarbeten som att byta ut en trasig skärm direkt hos kunden, uppgradera till en SSD-hårddisk och mycket annat.

Om du har en Mac mini kan vi uppgradera datorn med en blixtsnabb SSD-hårddisk direkt på plats medan du gör dina hushållssysslor. Hör av dig till oss om du behöver reparera din MacBook.

Vi kan till och med installera nyare versioner av macOS på gammal mac även om datorn är begränsad till äldre macOS versioner.

Ny kund?

Spara 100kr på din första bokning!

OBS! Gäller under en begränsad tid.

Professionella datatekniker

Vilka är vi och varför ska du välja oss för att laga din Mac? Vi har 20 års erfarenhet och är de enda i Stockholm som gör Mac service och datareparationer via hembesök.

Hos oss hittar du endast professionella tekniker (inga studenter). Självklart lämnar vi en 100% nöjd kund-garanti på vår Mac service i Stockholm.

Hör av dig idag så hjälper vi dig med Mac-reparationer via fjärrhjälp eller på plats i hemmet!

Erfarenhet är allt

Även Mac har virus

Förutom att reparera MacBooks eller utföra Mac service scannar vi och avlägsnar alla eventuella virus, Ransomware, trojaner och skadliga koder i din Mac. Spara pengar genom att slippa skicka in din dator på dyr Apple reparation – vi tar bort virus på plats.

Virus Mac
Vanligaste virus mot Mac

Många tror att Mac-datorer aldrig får virus – detta är en myt som inte stämmer. Det finns färre hot inom Apples eko-system jämfört med PC, men det beror främst på att det finns färre Mac-användare i världen. Således behöver man även antivirusprogram till Mac.

Våra experter tar enkelt bort envisa virus från Mac, även via fjärrhjälp. Vi kan till och med installera antivirusprogram via fjärrhjälp.

Våra senaste tips
Installera antivirus
Vilket antivirus ska jag installera?

Det finns många antivirus program på marknaden, en del gratis och en del som kostar pengar. Vi som en datatekniker rekommenderar att man ska investera lite pengar och köpa antivirus program som uppfyller…

Läs mer »
Homeplug-med-Mesh
Powerline med Mesh

Homeplug-system har existerat i flera år och det har nyligen dykt upp en helt ny generation av homeplug/powerline-system som kombineras med Mesh-nätverk. Det innebär nya möjligheter och förbättringar. Med…

Läs mer »

Söker Mac service i Israel?