...

Ring oss

Lång erfarenhet och hög kompetens

Våra professionella tjänster

Mac & Apple Service

Vi utför reparation av iMac och Macbook. Vi utför även uppgradering till SSD hårddisk till iMac, Macbook och Mac mini

Datorhjälp för Pensionärer

Professionell datorreparation för pensionärer på plats i trakten kring Stockholm

Wi-Fi Förlängning

Vi hjälper dig att förbättra ditt Wi-Fi. Till varje hörn av huset och ni får alltid en skräddarsydd lösning anpassad efter ert hem och era behov

Datorservice på helger

Vi arbetar även helger och hjälper dig med datorreparation eller datorservice. Vi kommer ut till dig och hjälper dig på plats. Samma låga pris gäller även på helger

Fjärrstyrning

Oavsett var du befinner dig, kan vi koppla upp på din dator och lösa mjukvaruproblem. Då slipper du vänta på oss eller ta med datorn till en butik

IT-support Småföretag

Behöver ert företag hjälp med IT-support? Vi hjälper er med en lösning som passar för er. Kontakta oss för mer information

Varför du ska välja ProffsIT

Inga resekostnader

Inga resekostnader i Hässelby, Hässelby Strand, Vällingby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Kista, Spånga, Järfälla

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet väl att vi kan komma samma dag när du behöver snabb service? *Det gäller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Nätverk

ProffsIT erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

Datorhjälp i Stockholm
Du behöver inte åka in med din dator
Vi arbetar med Hembesök

Folk behöver sina datorer i vardagen och arbetet varför de flesta vill lösa sina datorproblem kvickt.

Just av denna anledning återkommer kunder till ProffsIT då reparationerna alltid är klara i tid och kunderna känner sig trygga med att kunna återgå till sitt datoranvändande snabbt och enkelt.

Kunder hinner oftast inte heller åka iväg till en butik för att lämna in sina datorer, varför ProffsIT en utmärkt alternativ då teknikern kommer hem till kunderna för att lösa problemen direkt på plats.

Google Betyg
4.9
js_loader