...

Ring oss

Vi erbjuder datorservice för de allra flesta varumärken

Datorservice - Vi kan dem alla

Mac service

Mac Service

HP Reparation Stockholm

HP Service

Asus service

ASUS Service

LG service

LG Service

Acer service

Acer Service

Dell service

DELL Service

Fujitsu service

Fujitsu Service

Lenovo service

Lenovo Service

Toshiba service

Toshiba Service

Samsung service

Samsung Service

Nexus service

Nexus Service

MSI service

Msi Service

Dator märken

Varför du ska välja ProffsIT

Inga resekostnader

Inga resekostnader i Södertälje, Järna, Stockholm, Tumba, Årsta, Enskede, Bromma, Hässelby, Hässelby Strand, Vällingby, Grimsta, Blackeberg m.m

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet väl att vi kan komma samma dag när du behöver snabb service? *Det gäller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Nätverk

ProffsIT erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

Datorhjälp i Stockholm

Du behöver inte åka in med din dator

Vi arbetar med Hembesök

Folk behöver sina datorer i vardagen och arbetet varför de flesta vill lösa sina datorproblem kvickt.

Just av denna anledning återkommer kunder till ProffsIT då reparationerna alltid är klara i tid och kunderna känner sig trygga med att kunna återgå till sitt datoranvändande snabbt och enkelt.

Kunder hinner oftast inte heller åka iväg till en butik för att lämna in sina datorer, varför ProffsIT en utmärkt alternativ då teknikern kommer hem till kunderna för att lösa problemen direkt på plats.

Google Betyg
4.9
js_loader