...

Ring oss

Vi hjälper dig med din HP i ditt hem

HP Reparation i Stockholm i ditt hem

HP Reparation Stockholm

Behöver din HP reparation?

Liisa
Liisa
Stockholm
Läs mer
Alternativen var att följa rådet från HP:s kundtjänst att lämna datorn hos Elgiganten och vänta 1-3 veckor eller anlita en obeprövad entreprenör. Jag valde ProffsIT för att försöka luska ut vad i himlens namn hade hänt med min laptop som alla möjliga support som jag frågade bara tyckte verkade mycket, mycket skumt. Felet hittades och datorn lagades på plats och även en annan dator hann piffas upp. Jag är väldigt nöjd.

Vi är experter på HP service

Vi hjälper dig med service för din HP. Vi kommer ut till er och utför arbetet på plats hos er. Självklart med 50% RUT-avdrag och samma pris kvällar och helger. Boka en expert idag för att komma igång.
 

Många HP laptops lider av dålig luftcirkulation. Detta orsakar datorn att överhetta. Vi rengör dammet från datorns fläkten och kylflänsen. Dessutom kan vi byta processorns kylpastan om denna har blivit torr.

Ifall skulle kunden vilja uppgradera datorn och byta den gamla hårddisken med en SSD hårddisk, då kan vi till och med utföra detta hos denne.

2 000 nöjda kunder kan inte ha fel

H L-g
Effektiv och snabb hjälp
Läs mer
Effektiv och snabb hjälp. Det gick dock en aning för fort och en tjänst som jag inte önskade lades till. Efter påpekande korrigerades det snabbt, vänligt och utan kostnad! Jag är mycket nöjd. H L-g
Olof Lagerhorn
Mycket bra
Läs mer
ProffsIT är mycket bra.
Arnold Mellgren
Fungerar friktionsfritt.
Läs mer
Rolf Wallgren
Snabbt proffsigt utförd datareparation…
Läs mer
Snabbt proffsigt utförd datareparation med trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera ProffsIT
Sergio Proietto
👍👍👍
Läs mer
Bra service.
Previous
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 176 omdömenTrustpilot

Datorhjälp i Stockholm

Du behöver inte åka in med din HP dator

Vi lagar HP-datorer via hembesök

Folk behöver sina datorer i vardagen och arbetet varför de flesta vill lösa sina datorproblem kvickt.

Just av denna anledning återkommer kunder till ProffsIT då reparationerna alltid är klara i tid och kunderna känner sig trygga med att kunna återgå till sitt datoranvändande snabbt och enkelt.

Kunder hinner oftast inte heller åka iväg till en butik för att lämna in sina datorer, varför ProffsIT en utmärkt alternativ då teknikern kommer hem till kunderna för att lösa problemen direkt på plats.

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Kontakta oss

Mån – Sön
09.00 – 20.00

Varför du ska välja ProffsIT

Inga resekostnader

Inga resekostnader i Hässelby, Hässelby Strand, Vällingby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Kista, Spånga, Järfälla

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet väl att vi kan komma samma dag när du behöver snabb service? *Det gäller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Nätverk

ProffsIT erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

Våra tips

Laga dator
Hårdvara

Ska jag laga min dator?

Flera kunder som ringer oss undrar om det är värt att laga datorn. De kanske säger att den bara kostade flera tusen och i sin frustration över olyckan är det lätt att tänka att det vore lättare att köpa en ny…

Läs mer »
Köpa ny dator
Hårdvara

Köp inte en ny dator förrän du läser detta

Har du planer på att köpa en ny bärbar dator eller stationär dator? Det är i de allra flesta fallen helt onödigt om du redan har en dator hemma. Genom att i stället ge din nuvarande dator en välbehövlig service kan..

Läs mer »
Google Betyg
4.9
js_loader