LÄng erfarenhet och hög kompetens

JÀrna DatorhjÀlp
i hemmet

2 000 nöjda kunder kan inte ha fel

kund
Löste alla problem vÀldigt proffsigt
LĂ€s mer
Löste alla problem vĂ€ldigt proffsigt. 10 stjĂ€rnor 👍👍👍
Hans Overödder
Kom med kort varsel och arbetade...
LĂ€s mer
Kom med kort varsel och arbetade intensivt för att fÄ bort felen. Rekommenderas varmt vidare.
Charlotta Berglund
Trevligt hembesök och kunnig person!
LĂ€s mer
Trevligt hembesök och kunnig medarbetare!
Hans Peter Kruse
Proffsig och mÄlmedveten
LĂ€s mer
Viola Lindgren
Fick bra hjÀlp med min dator
LĂ€s mer
Fick bra hjÀlp med min dator. Fick Àven lite tips. Mycket nöjd.
FöregÄende
NĂ€sta

Har fÄtt betyget 4,8 av 5 baserat pÄ 157 omdömen pÄ Trustpilot

Varför Datorreparation med ProffsIT?

Vi har 20 Ă„rs erfarenhet-
Vi löser det som andra inte klarar av.

Bor du i JÀrna? Vi kommer till dig. Vi löser dina datorproblem i hemmet.

Vi fixar till & med hÄrdvaruproblem i ditt hem

100% Nöjd-kund-garanti

Dator reparation hemma
datorhjÀlp datorservice jÀrna

DatorhjÀlp i JÀrna

Har du problem med datorn, nÀtverket eller datortillbehören och söker datorreparation i JÀrna? Kanske har du googlat och söker efter ett prisvÀrt och snabbt sÀtt att fÄ problemet löst? DÄ har du kommit till rÀtt stÀlle.

Vi vet hur frustrerande det Àr med datorproblem och vi startade vÄrt företag för att hjÀlpa just kunder som dig. De som söker datorhjÀlp i JÀrna har inte nödvÀndigtvis tid och lust att besöka en verkstad, sÄ vi kommer hem till dig i stÀllet.

VÄra certifierade och kunniga datortekniker kan lösa alla problem, bÄde mjuk- och hÄrdvara. Du betalar endast för utfört arbete, sjÀlva hembesöket kostar inget extra, inte ens pÄ kvÀllar och helger.

Certifierade datatekniker med bred kunskap

De som söker datorhjÀlp i JÀrna förtjÀnar en god service med en transparent prisbild. VÄra reparationstekniker har över 20 Ärs erfarenhet av datorreparationer i JÀrna och vet hur man löser problemen permanent.

WiFi-optimering, uppgradering av hÄrddisk, virusborttagning eller installation av anti-virus eller en skrivare som krÄnglar?
Vi löser det Ät dig pÄ ett kompetent sÀtt med 100% nöjd kund garanti.

PrisvÀrd hjÀlp med valuta för pengarna

För dig som söker datorhjÀlp och datorreparationer i JÀrna med omnejd erbjuder vi en tydlig och enkel prissÀttning.

Du betalar ingenting för sjĂ€lva hembesöket, endast för reparationen – frĂ„n 390 kr. Sedan betalar du enkelt pĂ„ plats med kort, och kan göra 50% rut-avdrag om du sĂ„ önskar. Enkelt och tydligt, som det ska vara.

Nöjd kund garanti

Vad gÀller datorservice har ProffsIT den bÀsta servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT kÀnner att de kan lita pÄ att arbetet blir utfört pÄ ett professionellt och effektivt sÀtt. För oss pÄ ProffsIT Àr det viktigt att kunderna Àr nöjda och dÀrför lÀgger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Apple Mac service

En komplett servicelösning

Vi har alla varit dÀr. Datorn krÄnglar eller sÄ fungerar inte internet som det ska. Man kanske kontaktar en datorkunnig vÀn som lyckas lösa problemet tillfÀlligt, eller sÄ ger man upp och besöker en dyr datorverkstad.

I vĂ€rsta fall kanske man bokar en student frĂ„n nĂ„gon av de företag som erbjuder hembesök. Skippa det, anlita ett proffs i stĂ€llet som förstĂ„r sig pĂ„ helheten – frĂ„n router, till dator, nĂ€tverk, skrivare och andra tillbehör. För en komplett lösning som hĂ„ller i lĂ€ngden och service med ett leende pĂ„ lĂ€pparna.

NÀr du bokar en datorreparation i JÀrna kommer vÄr tekniker hem till dig och löser problemet pÄ plats. BÄde hÄrdvara och mjukvara.

Du betalar enkelt med Swish eller iZettle direkt pÄ plats. Faktum Àr att vi Àr de enda som löser hÄrdvaruproblem pÄ plats med datorhjÀlp i JÀrna.

Kontakta oss

MĂ„n – Sön
09.00 – 20.00

SNABBT

PROFFSIGT

BÄST PRIS

Varför du ska vÀlja ProffsIT

Inga resekostnader

Inga resekostnader i HÀsselby, HÀsselby Strand, VÀllingby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Kista, SpÄnga, JÀrfÀlla

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet vÀl att vi kan komma samma dag nÀr du behöver snabb service? *Det gÀller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rÀtt till RUT-avdrag enligt lagen om hushÄllsnÀra tjÀnster!

LĂ€s mer >>

20 Ă„rs erfarenhet

ProffsIT hjÀlper dig med datorservice och löser alla tÀnkbara problem inom data och nÀtverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, dÄ ni som kund ska kÀnna er trygg.

NĂ€tverk

ProffsIT erbjuder nÀtverkslösningar för smÄ företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera bÄde mindre kontorsnÀtverk och mer komplexa miljöer.

PĂ„litliga

Vi gör alltid vÄrt bÀsta för att fÄ nöjda kunder, leverera bra priser och hÄlla en god service. Vi gör vÄrt bÀsta för att du som kund ska fÄ den pÄlitligaste servicen.

Spara 100kr pÄ din första bokning!

OBS! GÀller under en begrÀnsad tid.

VĂ„ra senaste tips

Kolla vÄra tips för Dator- och NÀtverkslösningar!