...

Ring oss

Lång erfarenhet och hög kompetens

Datorreparation i Bromma
i hemmet med 50% RUT

Varför Datorreparation i Bromma med ProffsIT?

Tack vare att vi har 20 års erfarenhet-
Löser vi det som andra inte klarar av.

Bor du i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten eller Äppelviken?

Vi kommer till dig för att lösa dina datorproblem i ditt hem.

Vi löser även hårdvaruproblem på plats!

100% Nöjd-kund-garanti

Datorreparation Bromma

Lyssna inte på oss - lyssna på dem!

Gitte Schoormans
Löste problemen
Läs mer
Punktlig it-tekniker. Löste de problem vi hade + lite till. Trevligt bemötande när vi bokade tid. Känner att jag kan rekommendera företaget å det varmaste!
Vera V
Den duktigaste datateknikern jag har…
Läs mer
Den duktigaste datateknikern jag har känt.
Ricky
Smidig datorfixare på plats!
Läs mer
Svarar i telefon. Bokar snabbt och lätt tid. Kommer den tiden:-) Ordnar felen. Kommer med tips och lösningar på annat. Ok pris. Sammantaget mycket bra!
Chloe Koutouzou
Helt fantastisk service!!!
Läs mer
Bengt Bergvall
Snabbt och bra!
Läs mer
Bäst datoreparation i Bromma
Föregående
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 178 omdömenTrustpilot

Datorservice i hemmet Stockholm

Datorreparation i Bromma

Söker du efter kunnig och kompetent datorreparation i Bromma?
Inga konstigheter – hjälpen finns ett snabbt och trevligt telefonsamtal bort!

Oavsett om du söker efter datorreparation för PC eller Mac, eller behöver optimera ditt WiFi-nätverk för högsta hastighet och säkerhet hjälper vi dig på direkten.

Vi är ensamma i Bromma om att ha över 20 års erfarenhet av datorreparationer via hembesök. Det gör att du kan känna dig trygg med att vår datorservice sker av erfarna och kunniga tekniker (inga studenter eller liknande).

Självklart erbjuder vi flexibla tider som passar dig, även under kväll och helg och dessutom med 50% RUT-avdrag!

Certifierade Datatekniker med 100% nöjd-kund garanti

Att anlita en datatekniker för hembesök kan kännas som ett lotteri, då många IT-företag anlitar studenter eller tekniker med begränsad erfarenhet för hembesöken.

Vi skiljer oss från mängden då våra tekniker är certifierade inom den typer av IT-reparationer du behöver.

Med över 2000 nöjda kunder och garanterat lyckad service kan du känna dig trygg med att dina reparationsbehov utförs på ett grundligt och noggrant sätt. Vi finns på plats för datorhjälp i hela Bromma med omnejd – hör av dig så diskuterar vi fram ett bra erbjudande till dig.

Det bästa av allt: Du betalar inga resekostnader för hembesöket i hela Bromma, och vi ger fullständig garanti på allt arbete.

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Apple Mac service

Vi reparerar både hårdvara och mjukvara under hembesöket

Vår kunniga personal är kvalificerade för hårdvarureparationer direkt under hembesöket. Oavsett om du har en PC, Mac, laptop eller skrivare som krånglar så genomför vi en grundlig diagnos och löser problemet ordentligt.

Vi står även till tjänst med att installera operativsystem, drivrutiner och optimering av WiFi-nätverk, något som alltid ska utföras av kompetent personal, då ett uppdaterat operativsystem och optimerat nätverk håller dina filer och personuppgifter säkra.

Vill du öka hastigheten på datorn ordentligt? Som enda datorfirma i Bromma uppgraderar vi till SSD på plats. Ta inte risken med nybörjare, anlita i stället ett datorproffs direkt i Bromma. Erfarenheten du behöver, till ett pris du har råd med!

Våra senaste tips
Vad är mobil hotspot
Vad är internetdelning?

Krånglar det vanliga bredbandet? Kopplas det upp och ner hela tiden? Upplever du också en instabil anslutning som stör när du är mitt uppe i någonting viktigt?

Läs mer »
Måste man ha antivirusprogram?
Måste man ha antivirusprogram?

Det finns många antivirus program på marknaden, en del gratis och en del som kostar pengar. Vi som en datatekniker rekommenderar att man ska investera lite pengar och köpa antivirus program som uppfyller…

Läs mer »
Google Betyg
4.9
js_loader