Lång erfarenhet och hög kompetens

Bromma Datorhjälp i hemmet

Varför Datorreparation med ProffsIT i Bromma?

Tack vare att vi har 20 års erfarenhet-
Löser vi det som andra inte klarar av.

Bor du i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten eller Äppelviken?

Vi kommer till dig för att lösa dina datorproblem i ditt hem.

Vi löser även hårdvaruproblem på plats!

100% Nöjd-kund-garanti

Dator reparation hemma

Lyssna inte på oss - lyssna på dem!

Gitte Schoormans
Löste problemen
Läs mer
Punktlig it-tekniker. Löste de problem vi hade + lite till. Trevligt bemötande när vi bokade tid. Känner att jag kan rekommendera företaget å det varmaste!
Vera V
Den duktigaste datateknikern jag har…
Läs mer
Den duktigaste datateknikern jag har känt.
Ricky
Smidig datorfixare på plats!
Läs mer
Svarar i telefon. Bokar snabbt och lätt tid. Kommer den tiden:-) Ordnar felen. Kommer med tips och lösningar på annat. Ok pris. Sammantaget mycket bra!
Chloe Koutouzou
Helt fantastisk service!!!
Läs mer
Bengt Bergvall
Snabbt och bra!
Läs mer
Föregående
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 157 omdömenTrustpilot

Datorservice-i-hemmet-Stockholm

Datorhjälp i Bromma

Söker du efter kunnig och kompetent datorhjälp i Bromma?
Inga konstigheter – hjälpen finns ett snabbt och trevligt telefonsamtal bort!

Oavsett om du söker efter datorreparation för PC eller Mac, eller behöver optimera ditt WiFi-nätverk för högsta hastighet och säkerhet hjälper vi dig på direkten.

Vi är ensamma i Bromma om att ha över 20 års erfarenhet av datorreparationer via hembesök. Det gör att du kan känna dig trygg med att vår datorservice sker av erfarna och kunniga tekniker (inga studenter eller liknande).

Självklart erbjuder vi flexibla tider som passar dig, även under kväll och helg och dessutom med 50% RUT-avdrag!

Certifierade Datatekniker med 100% nöjd-kund garanti

Att anlita en datatekniker för hembesök kan kännas som ett lotteri, då många IT-företag anlitar studenter eller tekniker med begränsad erfarenhet för hembesöken.

Vi skiljer oss från mängden då våra tekniker är certifierade inom den typer av IT-reparationer du behöver.

Med över 2000 nöjda kunder och garanterat lyckad service kan du känna dig trygg med att dina reparationsbehov utförs på ett grundligt och noggrant sätt. Vi finns på plats för datorhjälp i hela Bromma med omnejd – hör av dig så diskuterar vi fram ett bra erbjudande till dig.

Det bästa av allt: Du betalar inga resekostnader för hembesöket i hela Bromma, och vi ger fullständig garanti på allt arbete.

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Apple Mac service

Vi reparerar både hårdvara och mjukvara under hembesöket

Vår kunniga personal är kvalificerade för hårdvarureparationer direkt under hembesöket. Oavsett om du har en PC, Mac, laptop eller skrivare som krånglar så genomför vi en grundlig diagnos och löser problemet ordentligt.

Vi står även till tjänst med att installera operativsystem, drivrutiner och optimering av WiFi-nätverk, något som alltid ska utföras av kompetent personal, då ett uppdaterat operativsystem och optimerat nätverk håller dina filer och personuppgifter säkra.

Vill du öka hastigheten på datorn ordentligt? Som enda datorfirma i Bromma uppgraderar vi till SSD på plats. Ta inte risken med nybörjare, anlita i stället ett datorproffs direkt i Bromma. Erfarenheten du behöver, till ett pris du har råd med!

Våra senaste tips
Homeplug-med-Mesh
Powerline med Mesh

Homeplug-system har existerat i flera år och det har nyligen dykt upp en helt ny generation av homeplug/powerline-system som kombineras med Mesh-nätverk. Det innebär nya möjligheter och förbättringar. Med…

Läs mer »
Mesh
Vad är ett Mesh-nätverk?

Mesh-nätverk är den nyare och effektivare lösningen på trådlöst hemnätverk. Det ger bättre räckvidd, starkare signal, stabilare uppkoppling och snabb anslutning oavsett var du befinner dig i huset. Mesh-nätverk…

Läs mer »
Varför du ska välja ProffsIT
Inga resekostnader

Inga resekostnader i Hässelby, Hässelby Strand, Vällingby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Kista, Spånga, Järfälla

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet väl att vi kan komma samma dag när du behöver snabb service? *Det gäller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Nätverk

ProffsIT erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.