...

Ring oss

Hembesök i hela Stockholms län

Datorhjälp i Stockholm

Stockholm Datorhjälp hemma

Nu för tiden kan inte folk vara utan teknik, datorer och internet. Vi på ProffsIT har mycket erfarenhet av datorhjälp i Stockholm för pensionärer och seniorer. Vi kan hjälpa dig att hitta apparater och mjukvaror som passar dig. Vi har en utmärkt tjänst då teknikern kommer till ditt hem för att lösa och förklara allting direkt på plats.

Datorhjälp i Hemmet

Behöver du hjälp med att göra i ordning dina e-postadresser? Vi är här för dig! Vårt team är känt för att vara väldigt tålmodiga och pålitliga. Vi har omfattande erfarenhet av att hitta lösningar för äldre personer, och vi kan även hjälpa dig med BankID på din dator eller Mobilt BankID på din mobil. Oavsett vad du behöver, så ser vi till att dina e-postadresser är i toppskick. Kontakta oss idag för att få den bästa e-postadresshanteringen via datorhjälp i hemmet.

2 000 nöjda kunder kan inte ha fel

Lilian Kastberg
Mycket bra service
Läs mer
Mycket bra service. Snabb grundlig. Den enda saken jag rekommenderade var att bekräfta via e-mejl besöket, kostnaden och betalningsvillkoren så att man är medveten om vad man har beställt. Mycket bra..
Krister Nordström
Varmt kan rekommendera
Läs mer
Kom som avtalat i tid och började jobba på en gång. förstod problemet och såg felet redan efter några minuter. Åtgärdade felet och slutförde arbetet med en enkel sammanfattning vad han gjort. Betalning med..
Tauno Tolonen
Tusen tack
Läs mer
Med en kort varsel kunde IT-proffsen ställa upp för ett besök hos mig. Han kunde rätt så snabbt förstå vad var problemet och hur det kunde elimineras. Sattes in olika antivirusprogram som identifierade..
Lena Hedman
Tack för att ni påminde mig
Läs mer
Tack för att ni påminde mig. Jag hade glömt. Jag fick fantastisk bra hjälp. Han var kunnig uthållig lyhörd pedagogisk och trevlig. Får jag andra problem med datorerna kontaktar jag er. Vill då förstås att samma kille
Agnetha Wallenström
Imponerande eleganta problemlösare!
Läs mer
Att jag har anlitat ProffsIT för datorhjälp i Stockholm vid ett flertal tillfällen säger väl allt! Alltid nöjd efter deras problemlösningar och positiva bemötande!
Föregående
Nästa

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 176 omdömenTrustpilot

100% Nöjd kundgaranti

Vi är mycket erfarna av datahjälp i Stockholm med äldre människor. Vi är både pålitliga och har erfarenhet av arbete med särskilda apparater till äldre.
 
Ni får självklart utnyttja RUT-avdrag på 50%.

Datorhjälp i Stockholm inkluderar:

⇒ Mejl och mejlappar
⇒ BankID både på mobilen och på datorn
⇒ Skriva ut trådlöst
⇒ Installera och fixa Microsoft Office
⇒ Återställa bortglömda lösenord
⇒ Ta bort lösenordet från Windows-inloggning
⇒ Förstora texten och bilden på skärmen
⇒ Och mycket mer..

Datorhjälp i Stockholm via Hembesök

Du behöver inte åka in med din dator

Vidare är ProffsIT det enda datorhjälpsfirman i Stockholm som löser hårdvaruproblem i hemmet.

Det innebär att ProffsIT kan fixa problem som andra företag inte kan lösa.

Teknikern tar med sig de reservdelar som behövs för att genomföra reparationen och datorn blir så gott som ny.

Datorhjälp i Stockholm

Boka tid idag

Vi är ett företag som inriktar oss på allt inom datorhjälp i Stockholm och reparationer åt mindre småföretag samt privatpersoner.

Varför du ska välja ProffsIT Datorhjälp

Inga resekostnader

Inga resekostnader i Stockholm stad, Järna, Södertälje , Vällingby-Hässelby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Spånga

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorhjälp i Stockholm och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

Våra senaste tips

Vad är mobil hotspot

Vad är internetdelning?

Krånglar det vanliga bredbandet? Kopplas det upp och ner hela tiden? Upplever du också en instabil anslutning som stör när du är mitt uppe i någonting viktigt?

Läs mer »
Måste man ha antivirusprogram?

Måste man ha antivirusprogram?

Det finns många antivirus program på marknaden, en del gratis och en del som kostar pengar. Vi som en datatekniker rekommenderar att man ska investera lite pengar och köpa antivirus program som uppfyller…

Läs mer »
Google Betyg
4.9
js_loader