Datorservice & Datorreparation - Södertälje

Södertälje Datorhjälp i hemmet

Bor i Järna? Tryck här

 Ej reskostnader i Södertälje

 Fr. 390kr – Datorservice i hemmet

 1900 Nöjda kunder kan inte ha fel

 076 770 09 90

Boka en Expert

Södertälje Datorservice i Hemmet

 100% Nöjd kundgaranti

 Ej reskostnader

 Fr. 390kr

 9 av 10 besök tarmax 2 timmar

Laga min dator

Eller ring

076 770 09 90

MYcket nöjd!
De löste upp datorproblemet som andra vägrade att lösa. Snabb, punktlig och effektiv. Rekommenderar starkt.👍👍

Peter

hjälpte oss installera skrivaren väldigt snabbt

Vera

Tack för härlig, snäll, smart och grundlig tjänst när något väldigt dumt har hänt med hunden.

Birgitta

Lyckats rädda alla mina bilder, så tacksam!

Evelina

Mycket bra datorservice, väldigt kunnig personal!

Arja

Snabb och prefessionell service! Rekommenderas 😉

Sylwia T.

Varför Datorreparation med ProffsIT?

Vi har 20 års erfarenhet-
Vi löser det som andra inte klarar av.

Bor du i Södertälje? Vi kommer till dig. Vi löser dina datorproblem i hemmet.

Vi fixar till & med hårdvaruproblem i ditt hem

100% Nöjd-kund-garanti

Varför ProffsIT?

20 års erfarenhet – lagar det som andra inte klarar av

Bor du i Södertälje?
Vi kommer till dig. Vi lagar datorproblem på plats.

Vi löser även hårdvaruproblem i hemmet

100% Nöjd-kund-garanti

Datorhjälp i Södertälje

Söker du efter datorhjälp i Södertälje? Inga konstigheter – hjälpen finns ett snabbt telefonsamtal bort! Vi hjälper dig på direkten oavsett om du söker datorreparation för PC eller Mac. Vi kommer även hem till dig för att optimerar ditt WiFi-nätverk för högsta hastighet och säkerhet. Vi är ensamma i Södertälje om att ha över 20 års erfarenhet av datorreparationer via hembesök. Det gör att du kan känna dig trygg med att vår datorservice sker av erfarna och kunniga tekniker (inga studenter eller nybörjare). Självklart erbjuder vi flexibla tider som passar dig, även under kvällar och helger och dessutom med 50% RUT-avdrag!

Certifierade Datatekniker med 100% nöjd-kund garanti

Många IT-företag anlitar studenter eller tekniker med begränsad erfarenhet för att utföra hembesök, vilket gör att kunder tyvärr behöver betala för dålig service och kanske till och med inte fått sitt problem löst. Vi skiljer oss från mängden eftersom våra tekniker har över 20 års erfarenhet och är certifierade. Du kan med andra ord känna dig garanterad att få en lyckad och noggran service. Med över 2000 nöjda kunder kan du känna dig trygg med att du får din datoproblem lösta på ett professionellt sätt. Vi finns på plats för datorhjälp i hela Södertälje med omnejd – hör av dig så diskuterar vi fram ett bra erbjudande till dig. Det bästa av allt: Du betalar inga resekostnader för hembesöket i hela Södertälje, och vi ger fullständig garanti på allt arbete.

Vi reparerar både hårdvara och mjukvara under hembesöket

Vår personal är kvalificerade att utföra hårdvarureparationer direkt under hembesöket. Vill du öka hastigheten på datorn ordentligt? Som enda datorfirma i Södertälje uppgraderar vi till SSD på plats. Vi genomför en grundlig diagnos och löser problemen ordentligt, oavsett om du har en PC eller Mac som krånglar. Vi står även till tjänst med att installera operativsystem, drivrutiner och optimering av WiFi-nätverk, något som alltid ska utföras av kompetent personal, då ett uppdaterat operativsystem och optimerat nätverk håller dina filer och personuppgifter säkra. Ta inte risken att anlita nybörjare, anlita i stället ett datorproffs direkt i Södertälje. Erfarenheten du behöver, till ett pris du har råd med!

Datorhjälp i Södertälje

Söker du efter kunnig och kompetent datorhjälp i Södertälje? Inga konstigheter – hjälpen finns ett snabbt och trevligt telefonsamtal bort! Oavsett om du söker efter datorreparation för PC eller Mac, eller behöver optimera ditt WiFi-nätverk för högsta hastighet och säkerhet hjälper vi dig direkten. Vi är ensamma i Södertälje om att ha över 20 års erfarenhet av datorreparationer via hembesök. Det gör att du kan känna dig trygg med att vår datorservice sker av erfarna och kunniga tekniker (inga studenter eller liknande). Självklart erbjuder vi flexibla tider som passar dig, även under kväll och helg och dessutom med 50% RUT-avdrag!

Datorservice Datorreparation Södertälje

Certifierade Datatekniker med 100% nöjd-kund garanti

Att anlita en datortekniker för hembesök kan kännas som ett lotteri, då många IT-företag anlitar studenter eller tekniker med begränsad erfarenhet för hembesöken. Vi skiljer oss från mängden då våra tekniker är certifierade inom den typer av IT-reparationer du behöver. Med över 2000 nöjda kunder och garanterat lyckad service kan du känna dig trygg med att dina reparationsbehov utförs på ett grundligt och noggrant sätt. Vi finns på plats för datorhjälp i hela Södertälje med omnejd – hör av dig så diskuterar vi fram ett bra erbjudande till dig. Det bästa av allt: Du betalar inga resekostnader för hembesöket i hela Södertälje, och vi ger fullständig garanti på allt arbete.

Vi reparerar både hårdvara och mjukvara under hembesöket

Vår kunniga personal är kvalificerade för hårdvarureparationer direkt under hembesöket. Oavsett om du har en PC, Mac, laptop eller skrivare som krånglar så genomför vi en grundlig diagnos och löser problemet ordentligt. Vi står även till tjänst med att installera operativsystem, drivrutiner och optimering av WiFi-nätverk, något som alltid ska utföras av kompetent personal, då ett uppdaterat operativsystem och optimerat nätverk håller dina filer och personuppgifter säkra. Vill du öka hastigheten på datorn ordentligt? Som enda datorfirma i Södertälje uppgraderar vi till SSD på plats. Ta inte risken med nybörjare, anlita i stället ett datorproffs direkt i Södertälje. Erfarenheten du behöver, till ett pris du har råd med!

Personlig service via chatten

Har du en teknisk fråga?

Vill du boka in ett hembesök?

Prata med oss via chatten så svarar vi på dina frågor.

Online chatt

Personlig service via chatten

Har du en teknisk fråga?

Vill du boka in ett hembesök?

Prata med oss via chatten så svarar vi på dina frågor.

Online chatt

Förbättra Din

WiFi täckning

Förbättra mitt WiFi - Läs mer&#x;

Förbättra Din

WiFi täckning

Läs mer om WiFi optimering&#x;

Mac, iMac & MacBook Stationär & bärbar

Vi hjälper dig med din Macreparation, iPad eller MacBook hos dig. Kontakta oss så ordnar vi det!

Mac, iMac & MacBook Stationär & bärbar

Vi hjälper dig med din Macreparation, iPad eller MacBook hos dig. Kontakta oss så ordnar vi det!

Behöver du Datorhjälp i Södertälje?

Reskostnader för datorhjälp i Bromma

Reskostnader i Södertälje

Inga reskostnader för datorhjälp i Södertälje, Järna, Hölö…

snabb service

Snabb Service*

Snabb datorhjälp i Södertälje. Vanligen löser vi dina teknikproblem dagen efter din bokning. Vi kan även komma samma dag när du behöver snabb datorhjälp i Södertälje.
* Det gäller om du bokar innan 10:00.

50% RABBAT

50% Rabatt

I Södertälje betalar du bara 50% av datorreparation kostnad. 50% av datorhjälps hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs Mer..
PROFFSIGA

20 års erfarenhet

ProffsIT Datorhjälp hjälper dig med datorreparation i Södertälje och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

glödlampa

Nätverkslösningar

I Södertälje finns det många små företag. Vi erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

thumb up

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

Kolla Våra Tips för Dator- och Nätverkslösningar!

Kolla Våra Tips för Dator- och Nätverkslösningar!

Backup – Hur gör man det på bästa sätt?

Backup – Hur gör man det på bästa sätt?

/ En vanlig fråga vi får handlar om hur man på bästa sätt gör backup hemma eller på kontoret. I detta inlägg vill vi berätta för er om NAS-lösning (Network Attached Storage). Vad är NAS? Kort sagt, NAS-enheter är...
Read more
Skydda dig mot Ransomware virus

Skydda dig mot Ransomware virus

/ Krypto-ransomware krypterar filerna på en dator, och gör så att filen helt enkelt inte går att läsa utan den rätta avkrypteringsnyckeln. En lösensumma begärs för avkrypteringsnyckeln. När skadeprogrammet har...
Read more