Strular WiFi?

WiFi Förbättring & Förlängning

Vi hjälper dig med WiFi Förbättring

Nätverks- wifi uppdrag kan ibland ta tid. Vi vet att alla vill veta hur mycket det skulle kosta och undvika överraskningar. Därför erbjuder vi felsökning för bara 490kr oavsett tiden det tar oss att felsöka. Offert får du på plats. Om det passar dig som en kund och tekniken då kan vi också utföra uppdraget på samma besök.

Lyssna inte på oss - lyssna på dem

Martin Andersson
Kompetent service
Read More
Kompetent service - trevligt bemötande. Fick hjälp snabbt.
Anne-Marie Wohlin
fjärrstyrning
Read More
jag fick den hjälp som behövdes, är nöjd.
Peter Lundblad
Snabb och professionell service.
Read More
Ahmad Youness
De gör sitt bästa för att hjälpa med...
Read More
De gör sitt bästa för att hjälpa med problemlösning.
Felix Yngvelli
Väldigt bra jobb
Read More
Väldigt bra jobb! Trevlig reparatör, snabbt genomfört och billigt!
Previous
Next

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 173 omdömenTrustpilot

Erfarenhet är allt

Bättre WiFi-räckvidd i hemmet

Behöver du hjälp med ditt WiFi i hemmet? Många användare får inte ut det mesta av sitt WiFi-nätverk så den medföljande routern från internetleverantören helt enkelt inte räcker till.

Med en WiFi-förlängning kan du enkelt få ditt trådlösa nätverk att räcka i hela hemmet, utan att förlora i styrka och räckvidd. Självklart kan vi även ordna WiFi-förlängning utomhus.

Detta förbättrar ditt WiFis räckvidd, så att du kan använda din dator, surfplatta, mobil, Sonos smarta högtalare, trådlösa kameror, IPTV skrivare o.s.v. var som helst – även på balkongen, terrassen eller i källaren.

Dessutom kan vi till och med optimera routerns inställningar för bättre prestanda och smartare styrning mellan 2.4 GHz & 5 GHz.

Stabilt & snabbt WiFi -
- Grunden till smart hem

När man anlitar någon för att hjälpa till med saker som att förlänga trådlösa nätverk behöver man ett proffs. Oavsett om du vill förlänga WiFi med kabel eller inte så erbjuder vi över 20 års erfarenhet inom trådlösa nätverk. Det gör att vi kan uppnå resultat som andra företag inte klarar av. 

Funderar du på bygga smart hem? Tänk på att smart hem framförallt kräver ett väldigt stabilt och snabbt internet i varje hörn. Vi är dessutom kompetenta inom smarta system för hemmet som ZigBeeZ-Wave and RF 433 MHz.

Låt oss installera ditt smarta hem – vilket börjar med analys och rådgivning. Vi har en bred kunskap inom alla nya tekniker och kan hjälpa dig med WiFi hemma för en bättre räckvidd, stabilare nätverk och högre hastigheter.

Det är vad vi gör

Sonos hjälp
Sonos högtalare kräver också stabilt & snabbt WiFi

Det finns alltid en lösning

Vi lämnar garanti på alla uppdrag – vi är nöjda först när du är nöjd. Du får 50% RUT-avdrag på jobbet. Hör av dig till oss och boka en tid via vår dygnet-runt öppna växel.

Vi löser dina problem med WiFi direkt på plats med hembesök från endast 490 kr. Vårt motto är ”Det finns alltid en lösning” – och vi hittar den garanterat, varje gång.

Vanliga frågor om WiFi och nätverk

Funderar du över någonting?

FAQ

En router är en nätverksenhet som kan koppla samman flera datornätverk och förmedla datatrafik mellan dem. En router kan tex förmedla trafik mellan ett privat nätverk och en internetleverantörs nätverk.

en trådlös accesspunkt (AP) är en nätverksenhet som gör det möjligt för andra WiFi-enheter att ansluta till ett trådbundet nätverk. AP:en kan också vara en inbyggd komponent i själva routern.

Ett mesh (eller meshtopologi) menas att varje förbindelse till en nod är en maska i datornätverket. Det är ett nätverk där alla noder är förbundna med varandra och kan kommunicera med varandra.

Powerline-adaptrar omvandlar dina elektriska kablar (elnät) som redan finns i väggen till ett snabbt och stabilt internet nätverk.

En switch är en enhet i ett datornätverk som ansluter flera enheter. Flera datakablar är anslutna till en switch för att möjliggöra kommunikation mellan olika nätverksenheter.

Då kan vi åka och köpa det på en gång om det går. Om det inte går att köpa det under samma hembesök kan vi beställa det åt dig. 

Ja, från och med den 1 augusti 2016 gäller det så kallade RUT-avdraget även för IT-tjänster i hemmet s.k också RIT-avdrag. Det betyder att du kan göra avdrag på 50% av arbetskostnaderna som utförs i ditt hem. Avdraget gäller bara på arbete som utförs på plats i hemmet. Maxbeloppet på sammanlagda RUT-avdrag är 25.000kr om året, eller 50.000kr om du är över 65 år gammal.

Ja, det gör vi. Vi hjälper både företag och privatpersoner.

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Våra senaste tips inom WiFi & nätverk
Homeplugs powerlines
Vad är Homeplug / Powerline?

Om du bor i ett äldre hus är sannolikheten stor att huset inte har tillgång till ett dubbelt nätverksuttag, då kanske du tror att du behöver borra nya hål i huset eller lägga till flera kablar för att få en bra nätverkssignal. Men…

Läs mer »
Homeplug-med-Mesh
Powerline med Mesh

Homeplug-system har existerat i flera år och det har nyligen dykt upp en helt ny generation av homeplug/powerline-system som kombineras med Mesh-nätverk. Det innebär nya möjligheter och förbättringar. Med…

Läs mer »
5 GHz vs. 2.4 GHz
2,4 GHz eller 5 GHz?

De huvudsakliga skillnaderna mellan de olika trådlösa frekvenserna 2,4 GHz och 5 GHz är deras intervall och bandbredd. Om vi börjar med 5 GHz så erbjuder…

Läs mer »
Zigbee Z-Wave
ZigBee & Z-Wave

Z-Wave och ZigBee är två av de vanligaste trådlösa nätverken i smarta hem. Båda använder AES-128 krypteringsstandard. Komponenterna i dessa två nätverk kan konfigureras enkelt och kräver inga kabl…

Läs mer »
Mesh
Vad är ett Mesh-nätverk?

Mesh-nätverk är den nyare och effektivare lösningen på trådlöst hemnätverk. Det ger bättre räckvidd, starkare signal, stabilare uppkoppling och snabb anslutning oavsett var du befinner dig i huset. Mesh-nätverk…

Läs mer »