Ring oss

Förutom fjärrhjälp kommer vi även till kontoret

IT Support för Företag

2 000 nöjda kunder kan inte ha fel

Bengt-Göran Andersson
Read More
Fick omedelbar hjälp och bra tips bl a…
Akmon Redovisning AB
Bättre service än väntat
Read More
Bättre service än väntat, riktigt duktiga och kan sin sak. Rekommenderas starkt.
Karin Tillenius Norburg
Jag har fått en ny dator
Read More
Jag har fått en ny dator. Helnöjd!
VM Yoga & Rehab AB
Read More
Det Var bra och fixat
Jessica ottesten
Toppenhjälp
Read More
Toppenhjälp. Snabbt och proffsigt.
Raili Löppönen
Supernöjd med hjälp jag fick
Read More
Supernöjd med hjälp jag fick. Trevlig bemötande. Rekommenderas.
Gerlinde Schapek
Andra gången han är hos mig
Read More
Andra gången han är hos mig. Och jag är jättenöjd och tacksam för hjälpen.
Previous
Next

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 157 omdömenTrustpilot

Vi hjälper ert företag med IT service

Med över 20 års erfarenhet inom professionell IT-support hjälper vi företag med IT-support på distans var ni än befinner er eller på plats i hela Stockholmsregionen.

 

Oavsett om ni behöver IT-service med era servrar, nätverk, routers, NAS eller backup-lösningar så ger våra certifierade tekniker er den bästa supporten.

 

Våra lösningar ger er flexibiliteten att välja mellan personlig service och IT-support på distans. Från Microsoft Active Directory till Exchange, Linux och Integration och virtualisation – våra kompetenta tekniker hjälper er med alla IT och nätverkslösningar för småföretag.

Erfarenhet är allt

IT Support både på plats och på distans

Vår lösning hjälper dig både på plats och via fjärrstyrning. Hårdvaruproblem löser vi på plats via besök direkt till ert kontor (även på helger). Är du ett småföretag och behöver uppgradera ditt WiFi-nätverk, installera en backup-lösning, byta till snabbare hårddiskar eller virussäkra din servermiljö?

 

Låt oss besöka dig och se över din IT-infrastruktur med vår IT-service för företag. Självklart erbjuder vi både smidiga betalningslösningar och kompetent rådgivning som gör livet enklare för dig som företagare.

 

Vi är verksamma i hela stockholmsregionen och finns bara ett telefonsamtal bort. Vi hjälper er lika gärna under vardagar som under helgen – till samma rimliga pris.

Löser hårdvaruproblem på plats

Som företagare är det viktigt att kunna känna trygghet med sina leverantörer. ProffsIT garanterar er kompetenta, utbildade och erfarna tekniker.

 

Dessutom är våra tekniker alltid försäkrade när de är ute på uppdrag – det ger både er och oss en extra trygghet.

 

Kontakta oss idag för nätverkslösningar på distans eller datorreparationer på kontoret, vi står redo att hjälpa dig och löser alla hårdvaruproblem på plats. ProffsIT – när kompetens, flexibilitet och kvalitet räknas.

certifierad it-service

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Våra senaste tips
Laga dator
Ska jag laga min trasiga dator?

Flera kunder som ringer oss undrar om det är värt att laga en ”förstörd” dator. De kanske säger att den bara kostade flera tusen och i sin frustration över olyckan är det lätt att tänka att det vore lättare att köpa en ny…

Läs mer »
Varför du ska välja ProffsIT
Inga resekostnader

Inga resekostnader i Hässelby, Hässelby Strand, Vällingby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Kista, Spånga, Järfälla

Snabb service

Vanligen löser vi dina datorproblem dagen efter din bokning. Men du vet väl att vi kan komma samma dag när du behöver snabb service? *Det gäller om du bokar innan 11:00.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Nätverk

ProffsIT erbjuder nätverkslösningar för små företag, vi har erfarenhet och kompetens att hantera både mindre kontorsnätverk och mer komplexa miljöer.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.