Ring oss

Mycket erfarna av att arbeta med äldre människor

Datorhjälp för pensionärer

Hjälp med dator till pensionärer hemma

Nu för tiden kan inte folk vara utan teknik, datorer och internet. Vi på ProffsIT har mycket erfarenhet med datorhjälp för pensionärer och seniorer. Vi kan hjälpa dig att hitta apparater och mjukvaror som passar dig. Vi har en utmärkt tjänst då teknikern kommer till ditt hem för att lösa och förklara allting direkt på plats.

Vi är mycket erfarna av arbete med äldre människor. Vi är både pålitliga och har erfarenhet av arbete med särskilda apparater till äldre.
 
Ni får självklart utnyttja RUT-avdrag på 50%.
 

2 000 nöjda kunder kan inte ha fel

Lilian Kastberg
Mycket bra service
Read More
Mycket bra service. Snabb grundlig. Den enda saken jag rekommenderade var att bekräfta via e-mejl besöket, kostnaden och betalningsvillkoren så att man är medveten om vad man har beställt. Mycket bra..
Krister Nordström
Varmt kan rekommendera
Read More
Kom som avtalat i tid och började jobba på en gång. förstod problemet och såg felet redan efter några minuter. Åtgärdade felet och slutförde arbetet med en enkel sammanfattning vad han gjort. Betalning med..
Tauno Tolonen
Tusen tack
Read More
Med en kort varsel kunde IT-proffsen ställa upp för ett besök hos mig. Han kunde rätt så snabbt förstå vad var problemet och hur det kunde elimineras. Sattes in olika antivirusprogram som identifierade..
Lena Hedman
Tack för att ni påminde mig
Read More
Tack för att ni påminde mig. Jag hade glömt. Jag fick fantastisk bra hjälp. Han var kunnig uthållig lyhörd pedagogisk och trevlig. Får jag andra problem med datorerna kontaktar jag er. Vill då förstås att samma kille
Agnetha Wallenström
Imponerande eleganta problemlösare!
Read More
Att jag har anlitat ProffsIT vid ett flertal tillfällen säger väl allt! Alltid nöjd efter deras problemlösningar och positiva bemötande!
Previous
Next

Har fått betyget 4,8 av 5 baserat på 157 omdömenTrustpilot

Nöjd kund garanti

Vad gäller datorservice har ProffsIT den bästa servicen i Stockholm. Kunder som anlitar ProffsIT känner att de kan lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt och effektivt sätt. För oss på ProffsIT är det viktigt att kunderna är nöjda och därför lägger vi stort engagemang i det arbete vi utför.

Vi hjälper dig med

Mejl och mejlappar
BankID både på mobilen, på paddan och på datorn
Skriva ut trådlöst
Installera och fixa Microsoft Office
Återställa bortglömda lösenord
Ta bort lösenordet från Windows-inloggning så att datorn startar direkt
Förstora texten och bilden på skärmen
Och mycket mer

Kolla här vår Facebook-sida
Boka tid idag

Vi är ett företag i Stockholm som inriktar oss på allt inom datorservice och reparationer åt mindre småföretag samt privatpersoner.

Varför du ska välja ProffsIT
Inga resekostnader

Inga resekostnader i Stockholm stad, Järna, Södertälje , Vällingby-Hässelby, Grimsta, Bromma, Blackeberg, Spånga

20 års erfarenhet

ProffsIT hjälper dig med datorservice och löser alla tänkbara problem inom data och nätverk. Vi ger dig ett personligt bemötande, då ni som kund ska känna er trygg.

Pålitliga

Vi gör alltid vårt bästa för att få nöjda kunder, leverera bra priser och hålla en god service. Vi gör vårt bästa för att du som kund ska få den pålitligaste servicen.

50% RUT-avdrag

Du betalar bara 50% av arbetskostnaden. 50% av uppdragets hela kostnad ger rätt till RUT-avdrag enligt lagen om hushållsnära tjänster!

Läs mer >>

Våra senaste tips
Laga dator
Ska jag laga min trasiga dator?

Flera kunder som ringer oss undrar om det är värt att laga en ”förstörd” dator. De kanske säger att den bara kostade flera tusen och i sin frustration över olyckan är det lätt att tänka att det vore lättare att köpa en ny…

Läs mer »